Zien

De getemde feeks in Diever

Elke zomer wordt in het openluchttheater Diever een Shakespeare-stuk opgevoerd, een fenomeen dat in 1946 ontstond en inmiddels jaarlijks zo’n 18.000 bezoekers trekt. Tot en met 23 september kunt u ‘De Getemde Feeks’ zien.

Het verhaal:

Een zakenman uit Padua heeft twee dochters: de wilde Katharina en de brave Bianca. Voor de mooie Bianca staan mannen in de rij en zij zou best wel met één van hen willen trouwen, maar de strenge vader besluit dat de lieve Bianca pas aan de beurt komt als haar oudere zus aan de man is. Maar hoe kan die kwade Katharina ooit aan een man komen als alle mannen voor haar op de vlucht slaan? Op een dag arriveert ene Petruchio uit Verona en hij wil dit klusje wel klaren. Zal het hem gaan lukken om deze feeks te temmen?

Meer informatie over De Getemde Feeks 

Foto: Koen Timmerman

Nieuwsbrief ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste Upside berichten.


Advertentie

  • Cadeauwinkel