Zien

Gezellig matchen II

match, outfit, kleding, ANWB-stel
Nadat we eerder al aandacht besteedden aan het fenomeen ‘ANWB-stellen‘ viel ons oog op een Instagram-account van een Japans stel dat ook zijn best doet om qua uiterlijk zo goed mogelijk te matchen. En ook nog eens creatief. In Azie zijn ‘couple outfits’ een enorme trend, maar niet alleen onder de jongeren. Het Japanse zestig-plus koppel, dat elkaar de bijnamen Bon (man) en Pon (vrouw) heeft gegeven, kan er namelijk ook wat van.

Het stel is al bijna 37 jaar getrouwd en kleedt zich al een hele lange tijd in matching outfits. De twee besloten een Instagram-account aan te maken om hun gevoel voor ‘couple fashion’ met de wereld te delen. Het account werd al snel opgepikt door de Japanse media. Inmiddels hebben ‘Bon’ en ‘Pon’ al een half miljoen volgers. En dat ziet er bepaald niet slecht uit:

match, couple, stel, ANWB

Trefwoord

Nieuwsbrief ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste Upside berichten.


Advertentie

  • Cadeauwinkel