Hebben

Stop extra power in uw telefoon

Sinterklaas nadert ons land rap en ook de kerstdagen komen er weer aan, voor veel mensen een periode van cadeau- en regelstress. Gelukkig is er hulp: bijna iedereen heeft een smartphone. De functionaliteit daarvan is eenvoudig te vergroten door een aantal handige accessoires waar iedere telefoonbezitter blij van wordt, zelfs degene die ‘alles al heeft’:

Houders & Standaarden
Van een chique houten tot een eenvoudige van siliconen: een standaard voor uw smartphone is onmisbaar als u de telefoon gebruikt om te lezen (als u tenminste geen spierkramp in uw hand wilt krijgen…). Voor elke smaak en budget is er wel één. standaard, telefoon

Oordopjes
In een trein of een andere lawaaiige omgeving is een goede headset of koptelefoon onontbeerlijk. Kies er één met noise cancelling, zodat er nog minder hinderlijk geluid van buitenaf uw concentratie verstoort (en anderen niet ongewild ‘meegenieten’). Sommige koptelefoons hebben ingebouwde microfoons die u kunt koppelen aan uw smartphone zodat u handsfree kunt bellen. Ook handig is een volumeregelaar. accessoire, telefoon

Speakers
Maak uw eigen mini audiosysteem door uw telefoon (draadloos) te koppelen aan een losse lichtgewicht speaker, ideaal om overal mee naar toe te nemen. U zult verrast zijn door de geluidskwaliteit. Ook verkrijgbaar in de speelse vorm van een paddestoel, rugbyball en microfoon.

Powerbanks
powerbank, accessoireEen powerbank is eenvoudig onmisbaar omdat een smartphone het meestal niet een hele (werk)dag volhoudt op één accu. Met een powerbank heeft u een extra batterij bij de hand. Voor twee tientjes heeft u al een met grote capaciteit (20000 mAh)

Lenskits
De camera’s in uw telefoon worden beter en beter. De mogelijkheden om bijzondere foto’s kunt u eenvoudig vergroten door een lenskit. Deze 3-in-1 zijn in de regel universeel. De meeste kits bestaan uit een Fish Eye lens, macro lens en zeer wijde lens.
accessoire, telefoon

Stylus
Met ‘active pen’ kunt u rechtstreeks en met precisie op uw scherm ‘schrijven’, dingen aanwijzen of activeren. Een rubberen tip zorgt ervoor dat krasjes en vingervlekken op het scherm worden voorkomenVoor de telefoon zijn ze er in handzaam mini-formaat.

Kabels
Zonder kabel is een telefoon een ‘lame duck’. Je hebt ze nodig om ze op te kunnen laden en foto’s, video’s of geluidsbestanden met andere apparaten uit te wisselen. Bij intensief gebruik slijten ze echter of, erger nog, ze breken. Of ze raken kwijt. Of ze liggen nog thuis, terwijl u al op uw vakantieadres bent gearriveerd. Kabels kun je daarom nooit genoeg hebben. Voor elk type smartphone is er een ruime keuze.

Hoesjes
Een hoesje is bijna geen accessoire, meer een noodzaak: het beschermt uw apparaat tegen beschadiging. Dat het uw telefoon ook nog  fraai en persoonlijk uiterlijk geeft is mooi meegenomen. In hoesjes is een enorme keuze, in materialen, opdrukken, van goedkope hoesjes tot iets duurdere, voor elk type telefoon.

Nieuwsbrief ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste Upside berichten.


Advertentie

  • Cadeauwinkel