Hebben

Glad strijken?

strijkijzer, strijken

Strijken, de minst populaire huishoudelijke klus, op stofzuigen na dan. Maar rondlopen in een kreukelig shirt is ook zo wat. In dit geval gelukkig dat er weinig activiteiten zijn die niet zijn te automatiseren, al was het maar voor de helft. De Effie komt dus als geroepen. Zij (het?) strijkt, en sneller dan wij dat kunnen.

Volgens het bedrijf dat Effie ontwikkelde is de strijkbout ouderwets en hoognodig aan vervanging. Geheel mee eens. Wat water en eventueel wasverzachter in het apparaat, overhemden ophangen en klaar.

U kunt maximaal twaalf overhemden aan (of beter: in) Effie hangen, die deze vervolgens in drie minuten van elke rimpel en vouw ontdoet. Effie komt in maart 2018 op de markt. Tijd om nog even te sparen, want het apparaat kost ongeveer 700 euro. Wij hebben dat er wel voor over, voor het gemak en het vooruitzicht nooit meer te hoeven strijken.

Nieuwsbrief ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste Upside berichten.


Advertentie

  • Cadeauwinkel