Zien

Kijken naar dansen

dance, dans, festival, holland
Het Holland Dance Festival komt er weer aan. Van 25 januari tot en met 11 februari 2018 toont dit internationale festival dansproducties die anders niet in ons land te zien zijn. Stuk voor stuk primeurs, uit negentien landen. Verrassende locatieprojecten, grootschalige producties en intieme voorstellingen wisselen elkaar af in een programma dat het beste toont wat de hedendaagse dans wereldwijd te bieden heeft. Den Haag is het kloppende hart van het festival, met daarnaast de steden Delft, Rotterdam en Amsterdam.

Een paar highlights: de feel good-voorstelling ‘Dancing Grandmothers’ (een combinatie van flowerpower, folklore en electro), La Belle et la Bête (het beroemde sprookje door klassiek ballet met eigentijds sausje), Martha Graham Dance Company (overzichtsprogramma van grondlegster Amerikaanse moderne dans).

Meer info & tickets

Nieuwsbrief ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste Upside berichten.


Advertentie

  • Cadeauwinkel