Hebben

Drijvend slapen

Een kadootje voor alle wellness-liefhebbers: een drijvend hotel. Het Arctic Bath hotel opent dit jaar zijn deuren in het Zweedse Kiruna, Noord-Lapland. ‘s Zomers drijft het hotel op de rivier de Lule, ‘s winters ligt het in het ijs.

Arctic Bath hotel

De buitenkant, een knipoog naar de bosbouw in het land, oogt spectaculair. Binnen precies in het midden van de centrale ruimte ligt de spa, als een oase, in de openlucht. Het wordt tot slechts 4 graden Celsius verwarmd. Rondom de spa liggen vier sauna’s. De dapperen onder ons kunnen afkoelen door een duik in het ‘buitenbad’ van het hotel, voordat ze ontdooien in een bubbelbad.

Arctic Bath hotel

Het hotel heeft zes, drijvende kamers, ingericht in Scandinavische eco-stijl, met grote buitenramen, zodat je in de wintermaanden vanuit het bed kunt genieten van het Noorderlicht, ‘s zomers van de sterren.

Arctic Bath hotel

Het Arctic Bath hotel is een ‘zusje’ van het even bijzondere en nabijgelegen Treehotel, met ‘glazen’ kamers in bomen.

Nieuwsbrief ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste Upside berichten.


Advertentie

  • Cadeauwinkel