Horen

Bluesfestival Delft

blues, muziek, festival ,delft

De historische binnenstad van Delft is in het weekend van 16 -18 februari het podium voor de 20ste editie van het Delft Blues festival. Op 16, 17 en 18 februari zullen ruim 70 bands gratis toegankelijke live-optredens verzorgen op ruim 30 locaties. Daarmee is het het grootste indoor bluesevenement van Nederland.

Op het festival zijn veel verschillende bluesstijlen te beluisteren van Delta Blues, Bluesrock, Chicago Blues, Westcoast blues, Americana, Jump ‘n’ Jive, Rock & Roll, Boogiewoogie, Rockabilly, tot akoestische live muziek.

Het evenement begint op donderdag avond 15 februari met een documentaire over Al Green in Filmhuis Lumen.

Meer info

Nieuwsbrief ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste Upside berichten.


Advertentie

  • Cadeauwinkel