Hebben

Lees Anna Karenina in Utrecht

lezen, festivalJaarlijks worden zo’n 45.000 boeken uitgebracht in allerlei genres en International Literature Festival Utrecht, ILFU, is een goed begin om een kijkje in het nieuwe boekenseizoen te krijgen. Utrecht is de komende dagen het middelpunt van de literaire wereld. Een boekenparade, voorleesmarathon, bezoek van wereldberoemde schrijvers, films en héél veel meer op boekengebied!

Internationale topauteurs als Salman Rushdie, Julian Barnes en John Irving komen naar Utrecht voor het ILFU. De officiële aftrap is op 15 september met een twaalf dagen durende voorleesmarathon van Anna Karenina. Duizend bekende en onbekende vrouwen zullen in vijftig talen een deel uit het beroemde boek van de Russische schrijver Tolstoj voorlezen. ook zijn er voorstellingen voor kinderen.

Een dag later is er een grote boekenmarkt met ruim 120 kramen op het Vredenburgplein en in TivoliVredenburg.

Het ILFU 2018 eindigt op 29 september met De Nacht van de Poëzie.

Programma

Nieuwsbrief ontvangen?

Blijf op de hoogte van de laatste Upside berichten.


Advertentie

  • Cadeauwinkel