Nieuwe branding vraagt om een nieuwe website en webshop voor Wolterinck

Bij de naam Marcel Wolterinck gaat bij iedereen wel een belletje rinkelen. Wolterinck: een high-end ontwerpstudio voor interieurs, exterieurs, tuinen en producten én een showroom in hartje Laren. De nieuwe branding vroeg om een nieuwe custom website die alle disciplines goed belicht.

Wolterinck website
  • 79% groei in organische bezoekers
  • 1176% ROI op webshop

Een allesomvattende maatwerk website

De Wolterinck Design Studio werd niet altijd in haar volledigheid begrepen. Zo werd er vaak gedacht dat men alleen welkom was voor architectuur en interieur. De andere disciplines, zoals interieur styling, kunst en tuin, waren onderbelicht. De nieuwe maatwerk website trekt alle disciplines gelijk.

Extra aandacht voor projecten

Show, don’t tell. Daar geloven wij in. Wolterinck heeft tientallen geweldige projecten over de hele wereld gerealiseerd. Voor elke discipline zijn er prachtige voorbeelden te zien. We hebben extra aandacht gestoken in het presenteren van deze oogstrelende projecten.

Wolterinck homepage

Een webshop voor exclusieve accessoires en inspiratieboeken

Met de fysieke store in hartje Laren liep het wel goed. Maar een groot deel van de clientèle woont in het buitenland. De vraag om ook producten thuis geleverd te krijgen werd steeds groter. We hebben een simpel te managen webshop ontwikkeld zodat interieurliefhebbers de exclusieve accessoires en natuurlijk de inspiratieboeken van Wolterinck thuisbezorgd kunnen krijgen.

Wolterinck webshop producten
Wolterinck webshop afrekenen
"Upside is een super fijn bedrijf om mee samen te werken! Zij hebben voor Wolterinck Design Studio de website en webshop gebouwd, met een mooi resultaat."
Maartje Wolterinck
Maartje Wolterinck Wolterinck

Het resultaat

De nieuwe website geeft Wolterinck in z’n volledigheid weer. Het brede aanbod aan diensten worden goed belicht en dat zie je terug in de bezochte pagina’s. De webshop is ook een succes gebleken en heeft zich al snel weten terug te verdienen.

Exact een jaar na de lancering zagen we de volgende resultaten:

  • 79% meer organische bezoekers dan een jaar eerder
  • 1176% return on investment op de webshop in het eerste jaar
Oplossingen