Diensten

Of je nu op het punt staat de volgende stap te zetten met je bedrijf of je hebt een uitdaging waar een website de beste oplossing is: wij helpen je om je online doelen te bereiken.

Ron roadmapsessie post-its op whiteboard
Doelen, doelgroep en user journey

Strategie

Waarschijnlijk heb je een beeld in je hoofd van wat je website moet uitstralen en welke rol het binnen je bedrijf moet vervullen. Om er voor te zorgen dat het resultaat van je website aansluit bij je doelen en verwachtingen, wil je eerst een concreet plan formuleren.

Website wireframe
UX & UI

Digital Design

Goed webdesign is meer dan genot voor het oog. Je wilt dat jouw bezoekers je merk beleven, dat het een ervaring is die hun dag een stukje beter maakt. En als dan het moment komt dat zij een keuze moeten maken, dan kiezen zij voor jou.

Sander programmeert
Custom code

WordPress webdevelopment

Goede code leest als poëzie, alleen merk je daar als gebruiker niet zoveel van. Wat je als gebruiker wel merkt? Slechte code. Lange laadtijden, foutmeldingen en niet intuïtieve interactie zorgen voor een nare ervaring. Daarom leveren we al onze code op maat, uitgebreid getest en licht van gewicht, zodat niets je in de weg staat voor succes.