Upside's diensten


Ben je niet helemaal tevreden over de resultaten die je nu krijgt? Of wil je een vliegende start met je nieuwe website - zonder te moeten gissen? Wij helpen je een strategie voor je website neer te zetten.

Upside digitale strategie workshop
Eerst 🧠, dan pas 🔧
Digitale strategie is bedoeld voor bedrijven die meer uit hun website willen halen. Ben je er klaar voor om te groeien? Je bedrijf naar een volgende fase te brengen? Maar is het pad naar de eindbestemming nog niet helemaal duidelijk? Dan doe je er goed aan om eerst te werken aan de digitale strategie van je website, voordat je iets laat uitvoeren.

Zo doen we dat

Er is een gat tussen waar je nu staat en waar je heen wilt. Stap voor stap bouwen we aan de brug die je naar de overkant brengt. Dat doen we als volgt:

Huidige en gewenste situatie, website audit, research, workshop en plan van aanpak

Tijdens de intake call vertel je ons waar het op dit moment knelt en hoe jouw gewenste toekomst er uit ziet. Wat zijn de doelen waar we naartoe werken?

We doen een audit van je huidige website en/of andere online kanalen om de kansen in kaart te brengen.

Wat doet de concurrentie en hoe pas jij daar tussen? Wat verlangt je ideale klant waarop jij kunt inspelen? Dat gaan we onderzoeken.

Met de data van de audit en research in handen kunnen we van start. Tijdens de workshop maken we belangrijke keuzes om zo stappen richting je doel te zetten.

We vatten de digitale strategie samen in een document dat direct de briefing voor de uitvoerder(s) is. Je kunt het bij ons laten uitvoeren, of ergens anders.

Wat onze partners zeggen

"Upside heeft voor PBN iets gemaakt dat andere bureau's niet konden. Een systeem dat ons slagvaardig maakt en veel geld bespaard. Het team van Upside maakt duidelijke afspraken en planningen en komt deze altijd na. Denken goed mee aan wat wij willen en komen zelf ook met ideeën. Heb je een idee voor online, Upside kan het voor je realiseren."
Rick Slabbers PBN
Rick Slabbers PBN
"Met de Upside werk ik samen aan mijn bedrijf. Naast praktische zaken als bouw en onderhoud kijken Ron en Sander strategisch mee en geven mij advies om mijn bedrijf online neer te zetten en nieuwe klanten aan te trekken. Een fijne partner voor websitebouw, design en strategie."
Jelmar Starkenburg Mr. Starley
Jelmar Starkenburg Mr. Starley

Wanneer kies je voor digitale strategie?

Upside intake gesprek voorafgaand aan digitale strategie
Reden #1

Je bent over het algemeen tevreden over je website, maar wilt hogere doelen behalen

Je website is prima, maar toch levert het nog niet op wat je voor ogen hebt. Met digitale strategie ontdekken we waar dat aan ligt en hoe we dat kunnen overwinnen.

Reden #2

Je bent niet goed vindbaar op het internet, ondanks je SEO inspanningen

Voor je gevoel doe je alles volgens het boekje, maar toch blijven de bezoekers uit. Dan kan digitale strategie je helpen dieper te graven om de oorzaak te vinden.

Reden #3

Je hebt wel de bezoekers, maar niet de aanvragen of verkopen

Je website 'converteert' onvoldoende en je weet niet waarom. Digitale strategie is perfect om je website in lijn te krijgen met de verwachtingen van je ideale klant en zo meer aanvragen en verkopen te realiseren.

Reden #4

Je wilt een plan van aanpak voor een nieuwe website

Een nieuwe website, maar waar te beginnen? Begin je op basis van aannames, of doe je het gelijk in één keer goed? Digitale strategie zorgt voor het plan van aanpak voor een vliegende start.

Digitale strategie voor jouw bedrijf?

Neem gerust contact met ons op om je uitdagingen door te nemen. Vaak kunnen we op basis van een kort gesprek een prijsindicatie geven, zodat je weet waar je aan toe bent.

Tijd voor een upside?

Neem contact op

Twijfel je nog ergens over?

Blijf niet met je vragen zitten. Wij hebben de antwoorden.