Upside's diensten

SaaS? PaaS? Wij hebben iets veel beters: NaaS. Ofwel Nerds as a Service. Want zeg nou eerlijk: wie kunnen er beter voor je website zorgen dan je favoriete nerds?

Onze 🤓🤓 in actie. Nouja, actie…

De services die we verlenen

Upside website design

WordPress Hosting

Snelle en veilige hosting hosting met servers over de hele wereld, waaronder Eemshaven Groningen. Wij hebben de beste serverruimte ter wereld tot onze beschikking. En dus ook voor jou.

Care & Maintenance

Maak ons verantwoordelijk voor het gesmeerd laten lopen van je website en je ligt nooit meer wakker. Wij regelen het voor je, zodat jij het niet hoeft te doen. Updates? Check! Back-ups? Check! Monitoring? Check!

Digital Partnership

Zoek je een verlenging van je team? Voeg dan een aantal nerds toe aan je rooster. Met een digital partnership staan we een vast aantal uren per maand volledig tot je beschikking. Voor zowel kleine contentaanpassingen als voor grotere technische werkzaamheden. We've got your back!

Nerds as a Service voor jouw bedrijf?

Neem gerust contact met ons op om je website door te nemen. Vaak kunnen we op basis van een kort gesprek een prijsindicatie geven, zodat je weet waar je aan toe bent.

Tijd voor een upside?

Neem contact op

Twijfel je nog ergens over?

Blijf niet met je vragen zitten. Wij hebben de antwoorden.