Ga naar de inhoud

Tim van Gemert voegt zich bij Upside als front-end developer

Ron Geertsma - Upside
Ron Geertsma Laatste update: 12 april 2024

Wij van Upside zijn verheugd om de komst van onze nieuwste teamlid, Tim van Gemert, aan te kondigen. Als front-end developer brengt Tim een schat aan kennis en expertise mee die ons aanbod naar een hoger niveau zal tillen.

Tim heeft laten zien zeer bedreven te zijn in het leveren van strakke, responsieve webdesigns en heeft een diepgaand begrip van gebruikerservaring. Zijn toetreding tot het Upside team markeert een spannende tijd voor ons bureau, aangezien we onze capaciteiten uitbreiden om te voldoen aan de groeiende vraag naar onze diensten.

“Onze missie is altijd geweest om kwalitatief hoogwaardige websites te leveren dat onze klanten onderscheidt in hun respectievelijke velden,” zegt Ron Geertsma (Oprichter). “Tim’s komst versterkt ons vermogen om deze belofte na te komen en biedt ons team nieuwe perspectieven en mogelijkheden.”

Bij Upside draait alles om samenwerking, innovatie en het leveren van kwaliteit aan onze klanten. Tim deelt deze waarden en is klaar om een sleutelrol te spelen in onze projecten en om bij te dragen aan de continue groei en succes van ons bureau.

We zijn blij Tim te mogen verwelkomen in het Upside team en kijken uit naar de impact die hij zal hebben op onze projecten en de waarde die we aan onze klanten leveren.