Ga naar de inhoud

Verwijs een vriend en verdien €500

Verwijs een vriend voor een nieuwe website ontvang een bedrag van €500 als bedankje.

Upside teamleden
Help Upside te groeien

Met ruim 30 vijfsterren reviews timmeren we lekker aan de weg. Onze ambitie is om er nog veel meer te realiseren. Daar kunnen we jouw hulp bij gebruiken. Een verwijzing van een vriend, partner of klant van Upside is ons goud waard. Daarom introduceren dit verwijzingsprogramma, zodat ook jij meeprofiteert van ons succes.

Hoe het werkt

Het is heel simpel: vraag je vriend of vriendin om jouw naam te noemen bij zijn/haar aanvraag of stuur een introductiemail waarin je ons aan elkaar voorstelt. Gaat jouw vriend akkoord met een nieuwe website, dan ontvang jij €500 op je rekening.

Upside Ron en Sander met verschillende 5 sterren awards

De voorwaarden

De aangedragen vriend moet een nieuwe klant zijn. De beloning geldt alleen voor nieuwe websites, niet voor andere diensten. Je kunt niet je eigen bedrijf of het bedrijf waarvoor je werkt aandragen. De beloning wordt één keer per nieuwe klant uitgekeerd. De nieuwe klant moet de projectovereenkomst binnen 90 dagen na het initiële contact ondertekenen. Na het ontvangen van de aanbetaling van de nieuwe website maken wij het bedrag direct naar je over.