Ga naar de inhoud

Website laten maken Groningen

Moi! Wij zijn Upside, een webdesign bureau dat werkt voor Groningse organisaties zoals Veiligheidsregio Groningen, Nationaal Coördinator Groningen, Kinwell, Nexler en meer. Binnenkort ook voor jou?

Plan een adviesgesprek
Veiligheidsregio Groningen website live-blog door Upside
Huh? Jullie zitten toch helemaal niet in Groningen? Hoe zit dat?

Dat klopt. Maar een groot deel van onze webdesign klanten zitten wel in Groningen. We zullen uitleggen hoe dat zo is gekomen.

In 2019 werkte we met Gronings merkenbureau RTRN aan de website van Charco & Dique. De samenwerking beviel zo goed, dat er velen websites volgde. Zij verzorgde de branding, wij bouwden de websites. Sindsdien hebben een hoop mooie Groningse organisaties zoals Veiligheidsregio Groningen hun website door Upside laten maken.

Wij werken voor de volgende Groningse opdrachtgevers
Logo Kinwell
Logo Veiligheidsregio Groningen
Logo Remails
Logo Nexler
Logo Alfa College
Logo NCG
Ontdekken wat er mogelijk is? Laat je contactgegevens achter en Ron neemt contact met je op.
Ron Geertsma - Upside
Ron Geertsma Digitale strateeg

"*" indicates required fields

Het was spannend om samen met ons nieuwe merk Kinwell ook een volledig nieuwe website te lanceren. Upside heeft ons daar uitstekend bij begeleid. Vanaf de start tot de live gang hebben ze ons stap voor stap meegenomen in het proces en helder gecommuniceerd over de voortgang. Met als resultaat een prachtig vormgegeven website waar het fijn navigeren is!
Gretha de Vries‑Pastoor van Kinwell
Gretha de Vries‑Pastoor Kinwell
Upside snapt als geen ander welke toegevoegde waarde een website hoort te hebben. Ook over de communicatie in het traject zijn we enorm tevreden. Daarnaast is de website prachtig vormgegeven!
Martijn Roorda van Nexler
Martijn Roorda Nexler
We zijn erg blij met Upside! De WordPress-website is pixel-perfect in elkaar gezet. Ze communiceren duidelijk en alles is ook nog eens volgens planning verlopen. Kortom; een erg prettige samenwerking!
Maarten Draaijer Remails
Maarten Draijer Remails