Website laten maken Groningen

Veiligheidsregio Groningen logo

Huh? Jullie zitten toch helemaal niet in Groningen? Wat doe je dan hier? Dat klopt. Maar een groot deel van onze webdesign klanten (waaronder Veiligheidsregio Groningen en Kinwell) zitten wel in Groningen. Lees hoe dat komt.

In 2019 werkte we met Gronings merkenbureau RTRN (hun website komt ook uit onze koker) aan de website van Charco & Dique. De samenwerking beviel zo goed, dat er velen websites volgde. Zij verzorgde de branding, wij bouwden de websites. Sindsdien hebben een hoop mooie Groningse organisaties zoals Veiligheidsregio Groningen hun website door Upside laten maken.

Onze webdesign en development aanpak zorgt er voor dat we de harten van Groningse bedrijven winnen. Dit kun je verwachten.

Een website van Upside heeft een modulaire opbouw
Vrijheid

Bouw stijlvolle pagina’s met voor jouw ontworpen modules

Dringend een landingspagina nodig? Geen zorgen. Kies uit een selectie van vooraf ontworpen, stijlvolle blokken en zet binnen enkele minuten een professionele pagina op

SEO-resultaten website Upside op tablet
Vindbaarheid

Stijg in de zoekresultaten met SEO-geoptimaliseerde pagina's

Onze klanten zien doorgaans al kort na de lancering een opmerkelijke verbetering in hun zoekresultaten. Dankzij technische SEO-optimalisatie krijgt je content meteen een stevige boost in de zoekmachines, zowel binnen als buiten Groningen.

Maatwerk code door Upside
Schaalbaarheid

Een website die met je organisatie meegroeit

De website is gebouwd om mee te groeien met je organisatie, waardoor toekomstige uitbreidingen en aanpassingen eenvoudig kunnen worden doorgevoerd.

Webdesign door Upside
Gebruiksvriendelijkheid

Hogere conversieratio's en klanttevredenheid

Je website ziet er niet alleen goed uit, maar is ook nog eens zeer gebruiksvriendelijk. Dat zorgt niet alleen voor blije bezoekers, maar ook meer kwalitatieve leads.

Meer websites uit Groningen

"Het was spannend om samen met ons nieuwe merk Kinwell ook een volledig nieuwe website te lanceren. Upside heeft ons daar uitstekend bij begeleid. Vanaf de start tot de live gang hebben ze ons stap voor stap meegenomen in het proces en helder gecommuniceerd over de voortgang. Met als resultaat een prachtig vormgegeven website waar het fijn navigeren is!"
Gretha de Vries‑Pastoor van Kinwell
Gretha de Vries‑Pastoor Kinwell
"Upside snapt als geen ander welke toegevoegde waarde een website hoort te hebben. Ook over de communicatie in het traject zijn we enorm tevreden. Daarnaast is de website prachtig vormgegeven!"
Martijn Roorda Nexler
Martijn Roorda Nexler
"Upside, een toffe club die verder gaat dan alleen maar pixel perfecte websites maken. Ze durven kritisch te zijn, daar waar nodig. Ze denken niet vanuit de techniek maar vanuit wat een website moet doen. Bij Upside ben je in goed gezelschap."
Bart Bleeker van RTRN
Bart Bleeker RTRN
"We zijn erg blij met Upside! De WordPress-website is pixel-perfect in elkaar gezet. Ze communiceren duidelijk en alles is ook nog eens volgens planning verlopen. Kortom; een erg prettige samenwerking!"
Maarten Draaijer Remails
Maarten Draijer Remails

Heb je vragen? Wij hebben antwoorden.

Tijd voor een upside?

Laten we je project bespreken

Boek jouw Discovery Call