Ga naar de inhoud

Website laten maken in Hoofddorp

Een WordPress website die aansluit als een maatpak en presteert als een racepaard, voor bedrijven in Hoofddorp.

Neem contact op
Upside Sander en Kim
Hi, wij zijn Upside, wij bouwen WordPress websites in Hoofddorp.

Ons team van designers en developers werkt aan maatwerk websites voor B2B bedrijven uit de regio. Je vindt ons kantoor op een half uurtje rijden in Amsterdam.

Meer over ons

Bij Upside weet je dat het goed zit

Bij Upside hoef je je geen zorgen te maken over de planning en het projectmanagement – dat verzorgen wij voor je. Vertel ons je plannen, wij begeleiden je tot een succesvol resultaat.

  • We begeleiden jou en je team door ons bewezen proces
  • Vaste projectprijzen, geen verrassingen achteraf
  • Wij managen het project van begin tot eind
Byner website homepage door Upside
Onze nerds hebben een reputatie hoogte houden in Hoofddorp
Google 5 sterren Design Rush Top Webdesign Company Shortlist Top Rated Agency
Upside heeft voor PBN iets gemaakt dat andere bureau's niet konden. Een systeem dat ons slagvaardig maakt en veel geld bespaart. Het team van Upside maakt duidelijke afspraken en planningen en komt deze altijd na.
Rick Slabbers PBN
Ik werk al jaren ontzettend fijn samen met Ron en Sander van Upside. Ze hebben ons niet alleen geholpen met het ontwikkelen van drie goed presterende maatwerk websites voor onze consultancy, opleidingsinstituut en SaaS, ze fungeren ook als mijn vaste sparringpartner. Ze reageren snel, staan altijd klaar met deskundig advies en denken proactief mee met de organisatie. Een top partij om mee te werken!
Marieke Blankenstein
Marieke Blankenstein Charco & Dique
Upside snapt als geen ander welke toegevoegde waarde een website hoort te hebben. Ook over de communicatie in het traject zijn we enorm tevreden. Daarnaast is de website prachtig vormgegeven!
Martijn Roorda van Nexler
Martijn Roorda Nexler
Ons geheim? Een voorspelbaar webdesign proces.
01
Digital Roadmap Met de Digital Roadmap Workshop brengen we alle variabelen van het project in kaart.
02
User Experience Design Aan de hand van onderzoek en best practices ontwerpen we de wireframes van de belangrijkste pagina's.
03
Visual design We brengen de wireframes jouw branding tot leven. Dat zorgt niet alleen voor een strak design, maar een ware merkbeleving.
04
WordPress development Programmeren doen we zelf: geen 101 plugins. We coderen de website echt op maat. Want consessies, die doen we niet.
05
Training Jij en je team gaan de content van de website straks beheren. Een uitgebreide training zorgt er voor dat jullie er 100% klaar voor zijn.
06
Support Na oplevering staan wij voor je klaar. Of dat op technisch of strategisch niveau is, dat ligt helemaal aan jouw behoeften.
Tijd voor een nieuwe maatwerk website? Neem contact op

Heb je vragen? Wij hebben antwoorden.