Ga naar de inhoud
Lifely website door Upside

Een nieuwe marketingwebsite voor digital agency Lifely

Waarom laat een developmentbureau z’n website maken door een ander developmentbureau? Kunnen ze dat zelf dan niet? Jazeker wel. Het is kwestie van ‘schoenmaker, blijf bij je leest’. Waar Lifely zich vooral bezighoudt met het oplossen van complexe bedrijfsproblemen door middel van design, techniek en AI, zijn wij van Upside gespecialiseerd in maatwerk WordPress websites. Na jarenlange partnerschap was het niet meer dan logisch dat wij werden gevraagd de website te ontwikkelen.

Een oplossingsgerichte website voor een zakelijke dienstverlener

Opgericht in 2012, dan kun je wel stellen dat er veel ervaring en expertise in huis is bij Lifely. Het zijn échte probleemoplossers. Dat zie je terug in de navigatie van de website: die staat volledig in het teken van diensten en oplossingen. Er is ook duidelijk oog voor design: de subtiele animaties laten een hoog niveau van afwerking zien.

Lifely website door Upside
Lifely website door Upside
Lifely website door Upside
Lifely website budget calculator door Upside
Upside is laser-focused on delivering the best WordPress web products. We've been working with them for years and I can wholeheartedly recommend their services: if you are looking to build a website for any campaign or company or know someone who is, be sure to get in touch with them!
Peter Peerdeman Lifely