Upside's diensten

Upside ontwerpt, ontwikkelt en onderhoudt zakelijke websites. Ben je op zoek naar een website die goed gevonden wordt én voor veel aanvragen zorgt? Lees dan verder.

Een zakelijke website wordt rondom je brand gemaakt
Wanneer je overweegt een zakelijke website te laten maken is het goed om te bedenken welke rol de website voor jouw organisatie gaat bekleden. Wordt het een corporate website, of is het een website met marketingdoelen? Een bedrijfswebsite kan fungeren als een online visitekaartje, maar - indien goed ingericht - kan het zomaar eens je beste verkoper zijn. Wij ondersteunen je van het begin tot het eind: van de strategie tot het daadwerkelijk maken.

Zo doen we dat

We hebben de afgelopen jaren tientallen zakelijke websites gemaakt. Dat heeft geleid tot een bewezen stappenplan waarmee we jou aan een geweldig resultaat helpen. En jouw website? Die maken we helemaal op maat.

Jullie verhaal, website indeling, visueel ontwerp, het maken van de website en klaar voor lancering.

Tijdens de kick-off leren we jouw zakelijke klanten kennen, bepalen we samen welke actie zij moet nemen en hoe we dit gaan meten. Ook leggen we vast welke pagina’s en functies de website moet krijgen.

Welke informatie willen we kwijt op de website? En hoe gaan we die informatie presenteren? Dit samen bepaalt de ervaring van de gebruiker. De indeling leggen we vast in wireframes (een soort blauwdruk van een webpagina).

Jullie branding wordt toegepast op de wireframes uit de vorige stap. Samen vormt dit het visuele ontwerp. Hier zie je voor het eerst hoe de website er uit komt te zien. Er is uiteraard voldoende ruimte voor jullie eigen input.

Dit is waar onze nerds hun bed voor uitkomen. We brengen het visuele ontwerp tot leven met handgeschreven code. Waarom? We worden door niets beperkt en hoeven geen concessies te doen. Daarbij wordt je website sneller en beter vindbaar.

Het moment suprême. Klinkt heel spannend. Is het eigenlijk niet. Want voor die tijd heb jij de website uitgebreid kunnen testen en hebben onze Quality & Assurance testers de website uitgebreid doorgenomen. Dit is het moment voor een feestje!

Wat andere zakelijke opdrachtgevers over ons zeggen

"Ron en Sander hebben ons geholpen met het ontwerpen en bouwen van drie verschillende B2B websites, waar we stuk voor stuk erg tevreden over zijn. Ze reageren snel, staan altijd voor ons klaar in het geval van vragen en denken goed mee met onze organisatie. Fijne partij om mee te werken!"
Marieke Blankenstein Charco & Dique
Marieke Blankenstein Charco & Dique
“Ik heb veel met Upside samengewerkt. De websites die we door Upside laten bouwen zijn altijd van goede kwaliteit. Ze zijn meedenkend en flexibel en hebben als hoogste prioriteit dat we goed geholpen zijn. Als we de designs zelf aanleveren, worden deze altijd correct geïnterpreteerd en we kunnen van Upside verwachten dat ze naar eigen inzicht de kers op de taart leggen.”
Jesse de Vries Lifely
Jesse de Vries Lifely
"Upside heeft voor PBN iets gebouwd dat andere bureau's niet konden. Een systeem dat ons slagvaardig maakt en veel geld bespaard. Het team van Upside maakt duidelijke afspraken en planningen en komt deze altijd na. Denken goed mee aan wat wij willen en komen zelf ook met ideeën. Heb je een idee voor online, Upside kan het voor je realiseren."
Rick Slabbers PBN
Rick Slabbers PBN

Dit is waarom het zo goed werkt…

Benefit #1

Je website komt hoger in Google

En dat om twee redenen: Reden 1: Je website is technisch superieur gebouwd. Hij is snel, heeft de juiste structured data en is gemaakt met semantische code. Reden 2: We delen de website in rondom de belangrijkste keywords met voldoende bouwblokken om je content te laten groeien. Jouw website wordt Google's nieuwe beste vriend.

Benefit #2

Je ervaart meer aanvragen en verkopen

In vaktaal: je conversie stijgt. Alles wat we doen, doen we met jouw doelen in het achterhoofd. Door een slimme indeling van je website en een geweldige gebruikerservaring voor je bezoekers zul je een stijging in telefoontjes, mailtjes en andere contactverzoeken ervaren.

Benefit #3

Je hebt de controle

Wij zorgen er voor dat aanpassingen doen aan je website een fluitje van een cent is. Net als het aanmaken van nieuwe pagina's. Wij leveren je het gereedschap, zodat jij de touwtjes in handen hebt. Liever je handen niet vuil maken? Kijk dan eens bij Nerds as a Service.

Een zakelijke website voor jouw bedrijf laten maken?

Neem gerust contact met ons op om je plannen en idee met ons door te nemen. Vaak kunnen we op basis van een kort gesprek een prijsindicatie geven, zodat je weet waar je aan toe bent.

Tijd voor een upside?

Neem contact op

Twijfel je nog ergens over?

Blijf niet met je vragen zitten. Wij hebben de antwoorden.