Allereerst: gefeliciteerd! Je bent al zover dat je een maatwerk website verkiest boven een standaard WordPress thema. Je hebt onze aandacht te pakken. Want het zegt namelijk iets over jou. Zo ben je iemand met een hoge standaard; je wilt niets minder dan het beste voor jouw organisatie. Bovendien ben je iemand die geen concessies wilt doen. “Dat is niet mogelijk” komt niet in je vocabulaire voor. En als laatste verwacht je iets terug; maatwerk is kostbaar, maar het levert je ook veel op.

Upside programming custom website
Upside uitwerken van een strategie
Upside developers programmeren

Hoe je profiteert van een maatwerk WordPress website

Als je het ons vraagt kun je niet anders kiezen dan voor een maatwerk website. Dit zijn de grootste voordelen op een rij:

StoneCycling website products overview

Je branding is spot-on

De website wordt op maat ontworpen rondom jouw merk en huisstijl. Dat betekent dat jouw branding het allerbest uit de verf komt.

Eerste Hulp Ben Jij website mobile

Snelle laadtijden

Voor een maatwerk website zijn minder regels code en plugins nodig. Dat heeft een positief effect op de laadtijden, wat weer een positief effect heeft op de gebruikerservaring en vindbaarheid in Google.

StoneCycling website product page

Flexibiliteit in de paginaopbouw

De pagina’s van een custom website worden modulair opgebouwd met modules specifiek voor jouw bedrijf ontwikkeld.

The Ministry of Compliance website opleinding

Vriendelijk beheer

Ook de achterkant van de website wordt op maat ingericht. Geen onnodige schermen en instellingen. Alleen dat wat jouw website nodig heeft.

Upside programming custom website

SEO-geoptimaliseerde structuur

Custom coded websites hebben het voordeel dat elementen op de website benoemd kunnen worden naar wat ze zijn. Dat heeft tot resultaat dat zoekmachines beter begrijpen waar de pagina’s over gaan en kunnen daardoor de website beter indexeren.

Flynt Yachts specs page by Upside

Koppelingen met je favoriete software

Maak je gebruik van een CRM of moet er data worden opgehaald uit een API? We zijn volledig vrij in hoe we deze data integreren in je website.

Doe mij ook maar zo’n maatwerk website!

De meeste klanten ervaren al direct een upside in de eerste maand na lancering van hun maatwerk website.

  • Charco & Dique zag in het eerste jaar het maandelijkse organische zoekverkeer met 70% stijgen
  • StoneCycling zag direct na lancering de gemiddelde sessieduur met 105% stijgen en het bounce percentage met 26% dalen
  • Wolterinck zag in een jaar tijd het maandelijkse organische zoekverkeer met 79% stijgen
Dat wil ik ook! Boek een introductie call
Upside Ron op laptop

Waarom een website van Upside?

Upside is gespecialiseerd in WordPress maatwerk. Het is het enige dat we doen. Door deze focus brengen we een aantal voordelen met ons mee die je bij andere bureaus niet zo snel zult vinden.

Grafiek met daling van bounce rate en stijging van sessieduur

Er is een directe boost in de gebruikerservaring

Omdat we de tijd nemen voor strategie en User Experience Design zien we eigenlijk altijd direct na lancering een boost in de gebruikerservaring, zoals een lagere bounce rate, een stijging van de sessieduur en een groei in terugkerende bezoekers.

Ministry of Compliance organische bezoekers

We accelereren organische groei

Onze methode voor informatie architectuur zorgt er voor dat zoekmachines de content op pagina’s beter begrijpen en meer waarde toekennen. Het is niet gek om een jaar na lancering een verdubbeling van de organische bezoekers te zien.

Introductie call

Een partner die je helpt met je lange termijn visie

We willen je business begrijpen. En dat gaat verder dan het bouwen van een maatwerk website. We denken mee over hoe een maatwerk WordPress website een onderdeel is van je lange termijn visie.

Upside developers programmeren

Developers die nooit de telefoon opnemen? Die werken hier niet

Niets is vervelender dan webdevelopers die er niet voor je zijn op het moment dat je ze het hardst nodig hebt. Wij voorkomen dat je in de kou staat. Lees meer over Upside Support.

Hoe het is om met het team van Upside te werken

Een maatwerk website laten maken door Upside? Onze klanten werken graag met ons. Niet alleen omdat goede resultaten leveren. Maar we zijn ook de type nerds waar je een biertje mee kunt drinken. Wij werken onder andere voor: 

“De websites die we door Upside laten bouwen zijn altijd van goede kwaliteit. Ze zijn meedenkend en flexibel en hebben als hoogste prioriteit dat we goed geholpen zijn.”
Jesse de Vries Lifely
Jesse de Vries Lifely
"Het team van Upside heeft ons geholpen met het ontwerpen en ontwikkelen van drie verschillende websites. Ze reageren snel en denken goed mee met onze organisatie. Fijne partij om mee te werken!"
Marieke Blankenstein Charco & Dique
Marieke Blankenstein Charco & Dique
"Upside, een toffe club die verder gaat dan alleen maar pixel perfecte websites maken. Ze denken niet vanuit de techniek maar vanuit wat een website moet doen."
Bart Bleeker RTRN
Bart Bleeker RTRN

Een vast proces met vast resultaat.
Dit is wat je kunt verwachten.

1. Strategie

Aan de hand van een workshop, onderzoek en interviews positioneren we jouw bedrijf als de beste oplossing voor jouw ideale klant.

2. Content

We creëren een contentplan als outline voor de website zodat je exact weet welke teksten er nodig zijn. Ook kunnen onze tekstschrijvers en vertalers het van je overnemen.

3. User experience

We maken een functioneel ontwerp als schetsmatige indeling van de website, bedoelt om de route van binnenkomst tot actie met een zo’n best mogelijke ervaring te creëren.

4. Visual design

In de visual design fase komt het functioneel ontwerp met je branding samen in een maatwerk ontwerp. Het resultaat is een statische, niet-fuctionerende weergave van de websitepagina’s.

5. Development

Het team van developers gaat aan de slag met het visuele ontwerp omzetten in custom code. Fase 5 nemen we uiterst serieus, want de kwaliteit van de code bepaalt de duurzaamheid, snelheid, vindbaarheid en de mogelijkheid om de WordPress website verder uit te bouwen.

6. Quality Assurance

Tijdens Quality Assurance (QA) fase controleren we alle functies van de website uitgebreid op fouten. Daarnaast testen we de website in de meestgebruikte webbrowsers en apparaten zoals mobiele telefoons en tablets. Dit zorgt er voor dat de ervaring voor iedereen gelijk is.

7. Overdracht

We dragen de maatwerk website aan jouw team over en geven een training in het beheer van de website. Het beheer kun je natuurlijk ook aan ons overlaten. Aan jou de keuze.

Ga van start Boek een introductie call.

Blijf niet zitten met je vragen

Heb je vragen? Wij hebben antwoorden.