Upside Ron Geertsma en Sander de Vries
Wij zijn een vrije-uitloop, ambachtelijk, dierproefvrij team, met nerdy, eigenzinnige, lieftallige en grappige mensen. Mensen die bovendien best goed zijn in wat ze doen, namelijk het bouwen van kick-ass Wordpress websites. Tuurlijk, we zijn te eerlijk, behoorlijk eigenwijs en zaniken over elke pixel. Maar daar staat wel mooi tegenover dat we keihard werken - veel te hard eigenlijk - om jou te geven wat je nodig hebt: een website waar je klanten blij van worden. Waar jij blij van wordt. Waar wij weer blij van worden. Dus kies je voor Upside, dan ken je de downsides.

We hebben voor een aantal toffe partijen mogen werken…

transavia-logo
ministerie-van-infrastructuur-en-milieu
Autogrill-Logo
tno-innovation-for-life-logo-vector 2
hms-host
hogeschool-van-amsterdam-1
Veiligheidsregio Groning
194160
unibai-rodamco-westfield-logo
van-der-valk-shipyard-logo
wolterinck-logo

Waarom onze partners voor ons kiezen

“Ik heb veel met Upside samengewerkt. De websites die we door Upside laten bouwen zijn altijd van goede kwaliteit. Ze zijn meedenkend en flexibel en hebben als hoogste prioriteit dat we goed geholpen zijn. Als we de designs zelf aanleveren, worden deze altijd correct geïnterpreteerd en we kunnen van Upside verwachten dat ze naar eigen inzicht de kers op de taart leggen.”
Jesse de Vries Lifely
Jesse de Vries Lifely
"Ron en Sander hebben ons geholpen met het ontwerpen en ontwikkelen van drie verschillende websites, waar we stuk voor stuk erg tevreden over zijn. Ze reageren snel, staan altijd voor ons klaar in het geval van vragen en denken goed mee met onze organisatie. Fijne partij om mee te werken!"
Marieke Blankenstein Charco & Dique
Marieke Blankenstein Charco & Dique
"Upside heeft voor PBN iets gemaakt dat andere bureau's niet konden. Een systeem dat ons slagvaardig maakt en veel geld bespaard. Het team van Upside maakt duidelijke afspraken en planningen en komt deze altijd na. Denken goed mee aan wat wij willen en komen zelf ook met ideeën. Heb je een idee voor online, Upside kan het voor je realiseren."
Rick Slabbers PBN
Rick Slabbers PBN
"Met Upside werk ik samen aan mijn bedrijf. Naast praktische zaken als bouw en onderhoud kijken Ron en Sander strategisch mee en geven mij advies om mijn bedrijf online neer te zetten en nieuwe klanten aan te trekken. Een fijne partner voor websitebouw, design en strategie."
Jelmar Starkenburg Mr. Starley
Jelmar Starkenburg Mr. Starley
"Upside, een toffe club die verder gaat dan alleen maar pixel perfecte websites maken. Ze durven kritisch te zijn, daar waar nodig. Ze denken niet vanuit de techniek maar vanuit wat een website moet doen. Bij Upside ben je in goed gezelschap."
Bart Bleeker RTRN
Bart Bleeker RTRN