Maak je geen zorgen,
bij Upside ben je in goed gezelschap.

Wij zijn een vrije-uitloop, ambachtelijk, dierproefvrij team, met nerdy, eigenzinnige, lieftallige en grappige mensen. Mensen die bovendien best goed zijn in wat ze doen, namelijk het bouwen van kick-ass Wordpress websites. Tuurlijk, we zijn te eerlijk, behoorlijk eigenwijs en zaniken over elke pixel. Maar daar staat wel mooi tegenover dat we keihard werken - veel te hard eigenlijk - om jou te geven wat je nodig hebt: een website waar je klanten blij van worden. Waar jij blij van wordt. Waar wij weer blij van worden. Dus kies je voor Upside, dan ken je de downsides.

Upside Ron Geertsma en Sander de Vries
Upside team presentatie

Wat ons digitale klokje doet tikken

De reden waar wij ons bed voor uitkomen? Waarom we geen koffie nodig hebben om te knallen (maar alsnog wel drinken)? Dit is waar we voor staan en wat ons motiveert.

  • We zorgen voor een upside, of we doen het niet Upside is gestart met het idee om impact voor onze opdrachtgevers te maken. Een ware upside dus. Kunnen we dat niet, dan doen we het niet.
  • Geen one shoe fits all Wij geloven heilig in de meerwaarde van maatwerk. Dus bij Upside geen kant-en-klare thema's, maar custom designed websites.
  • Functie over vorm We streven altijd naar een geweldige ervaring met een supermooi jasje. Maar moeten we kiezen, dan gaat ervaring altijd voor.
  • Nooit uitgeleerd zijn Boeken, cursussen, conferenties: wij houden ervan! Bij Upside zijn wij nooit uitgeleerd.
  • Lange termijn > korte termijn We bouwen het liefst langdurige relaties met onze opdrachtgevers op. Want als je elkaar écht leert kennen, realiseer je samen het beste resultaat.

Programming website at Upside

Werken bij Upside?

Ben jij ook een nerd? En zet je graag je digitale skills in om geweldige organisaties aan een benefit te helpen? Herken jij je in de onderstaande waarden?

  • Je neemt jezelf niet altijd serieus, maar je werk wel.
  • Als je werk impact maakt geeft dat je voldoening.
  • Je houdt van custom werk, geen one shoe fits all.

Stuur ons een mail met een korte motivatie, en wellicht zit jij binnenkort in deze mooie ergonomische bureaustoel!

Werken bij Upside

Je vindt ons in Amsterdam

Je vindt ons in Amsterdam Westpoort aan de Zekeringstraat. Kom gerust eens langs voor een koffie en een goed gesprek.

Adresgegevens:
Zekeringstraat 17A
1014BM Amsterdam