Over ons

Wij zijn twee polderprogrammeurs ondersteund door een team van getalenteerde freelancers. We houden van hard werken, maar ook van een vrijdagmiddagborrel. We werken graag volgens een plan, maar tijdens een potje pingpong gaan alle remmen los. Aangenaam, wij zijn Upside.

Sander en Ron brainstorm van boven

Voor bedrijven met ambitie

De afgelopen vijf jaar hebben we samengewerkt aan uiteenlopende digitale projecten. We verzorgden het concept, design en de ontwikkeling van interactieve producties met iBeacons, Kinect camera's, en VR-omgevingen. Door te werken met organisaties als Transavia, Autogrill HMSHost en Unibail Rodamco hebben we veel geleerd op het gebied van strategische digitale producten. Maar we houden het meest van projecten waar we bedrijven echt mee verder helpen.

En zo is Upside ontstaan.

We zetten onze ervaring met digitale productie en online strategie in voor ambitieuze bedrijven die willen groeien. Die echt tot nieuwe hoogtes willen komen. Die willen investeren in een voorspelbare toekomst.

Ron Geertsma
Ron Geertsma
Sander de Vries
Sander de Vries

Het Upside team

Hoi, wij zijn Ron en Sander. Onze klanten beschrijven ons als open en eerlijk. Zij waarderen onze ervaring en creativiteit en onze scherpe, frisse blik.


Of dit echt zo is, kun je het beste zelf ervaren. Heb je een vraag, idee of wil je een keer afspreken? Geef ons een belletje op 085 060 16 46 of stuur een mailtje naar mail@theupside.nl.