Ga naar de inhoud
RTRN website door Upside

Merkenbureau RTRN complementeert nieuwe huisstijl met nieuwe website

Branche
Agencies

Merkenbureau RTRN ging zelf voor een rebranding. En bij een rebranding hoort natuurlijk een nieuwe website. RTRN is niet geheel een onbekende; we werken regelmatig samen aan projecten. Ze wisten exact wat ze van ons kunnen verwachten. Het doel van de nieuwe website van RTRN is om het merk extra lading te geven. Dankzij subtiele animaties wordt je aandacht op een natuurlijke manier door de site geleid, zonder dat het afleidt. Benieuwd of het gelukt is? Oordeel zelf!

De oplossing

Op de website van een brandingbureau staat het portfolio uiteraard centraal. Voor RTRN is het essentieel om cases uitvoerig te kunnen toelichten met behulp van tekst, beeld en video. Dankzij een uitgebreid scala aan bouwblokken hebben de designers van RTRN de mogelijkheid om binnen enkele minuten inspirerende casestudies te publiceren.

RTRN website door Upside
RTRN website door Upside
RTRN website door Upside
Upside, een toffe club die verder gaat dan alleen maar pixel perfecte websites maken. Ze durven kritisch te zijn, daar waar nodig. Ze denken niet vanuit de techniek maar vanuit wat een website moet doen. Bij Upside ben je in goed gezelschap.
Bart Bleeker van RTRN
Bart Bleeker RTRN