Werk

RTRN

Een agency website voor hét creatieve bureau uit Groningen.

Merkenbureau RTRN ging zelf voor een rebranding. En bij een rebranding hoort natuurlijk een nieuwe website. RTRN is niet geheel een onbekende; we werken regelmatig samen aan projecten. Ze wisten exact wat ze van ons kunnen verwachten. Het doel van de nieuwe website van RTRN is om het merk extra lading te geven. Dankzij subtiele animaties wordt je aandacht op een natuurlijke manier door de site geleid, zonder dat het afleidt. Benieuwd of het gelukt is? Oordeel zelf!

Een maatwerk portfoliowebsite

Op de website van een brandingbureau staat het portfolio uiteraard centraal. Voor RTRN is het essentieel om cases uitvoerig te kunnen toelichten met behulp van tekst, beeld en video. Dankzij een uitgebreid scala aan bouwblokken hebben de designers van RTRN de mogelijkheid om binnen enkele minuten inspirerende casestudies te publiceren.

RTRN website dienstpagina door Upside
"Upside, een toffe club die verder gaat dan alleen maar pixel perfecte websites maken. Ze durven kritisch te zijn, daar waar nodig. Ze denken niet vanuit de techniek maar vanuit wat een website moet doen. Bij Upside ben je in goed gezelschap."
Bart Bleeker van RTRN
Bart Bleeker RTRN
Tijd voor een upside? Laten we je project bespreken Boek jouw Discovery Call