Ga naar de inhoud
Byner homepage op laptop

ATS Byner is met een schaalbare website klaar voor internationale groei

Byner is meer dan een Applicant Tracking System (ATS). Byner is de SaaS-oplossing waarmee staffing- en recruitmentbedrijven hun hele organisatie kunnen runnen. Gestart als Salesforce-consultants voor dezelfde branche, zagen de oprichters de kans om een betere oplossing te ontwikkelen. Zo ontstond Byner, gebouwd op het Salesforce-platform. Inmiddels hebben zij de transitie gemaakt van implementatieconsultants naar een volledig softwarebedrijf.

De uitdaging

Als nieuwkomer in de markt was het primaire doel om de volledigheid van Byner’s software effectief te communiceren naar potentiële klanten en daarmee het aantal demo-aanvragen te verhogen. Bovendien moest de website eenvoudig te beheren zijn om toekomstige groei te ondersteunen.

De oplossing

We hebben de nieuwe huisstijl doorgevoerd in een gloednieuwe WordPress-website voor een consistente look-and-feel. Omdat Byner voortdurend in ontwikkeling is en internationale groei ambieert, hebben we de website ingericht op schaalbaarheid. Dankzij ons unieke Web System – een op componenten gebaseerd systeem voor snelgroeiende bedrijven – heeft Byner nu alle tools in handen voor zowel de huidige als toekomstige behoeften.

Resultaten

De nieuwe website biedt Byner een sterke basis voor verdere groei en internationalisatie. Het beheer en de schaalbaarheid van de site zijn eenvoudig en efficiënt, waardoor Byner klaar is voor toekomstige ontwikkelingen en uitbreidingen

Byner website home door Upside
Byner website features door Upside
Byner website features door Upside
Byner website team pagina door Upside
Byner website demo aanvraag door Upside
Samen met Upside hebben wij onze nieuwe corporate website gebouwd. Het traject vanaf start op oplevering kan ik niet anders beschrijven als vertrouwd, prettig & constructief. Dit is echt een fijne webbouwer die je behoeftes goed begrijpt maar ook niet bang is om af en toe te zeggen waar het op staat en dat waarderen wij enorm.
Bas Byner
Bas Bavinck Marketeer