Werk

Charco & Dique

Charco & Dique is de onbetwiste specialist op het gebied van financiële wet- en regelgeving

Hoe word je een autoriteit in jouw vakgebied? Zorg eerst voor een website met onderscheidende branding, trek experts aan om de juiste vakkennis in huis te halen en creëer wekelijks content en geef dit gratis weg. Dat is precies wat Charco & Dique heeft gedaan met hun website. En dat zie je terug in de resultaten: binnen een jaar na lancering verdubbelde het aantal organische bezoekers.

Charco & Dique website homepage op desktop door Upside

Expert-gedreven content zorgt voor uitstekende SEO-ranking

De op maat gemaakte WordPress-website is een kruisbestuiving van diverse soorten content. Denk hierbij aan artikelen, wiki’s, whitepapers, downloadbare content, podcasts en praktijkcases. Wat deze site uniek maakt, is dat elk type content direct is gekoppeld aan één of meerdere consultants die gespecialiseerd zijn in regelgeving en wetgeving voor financiële instellingen.

Deze koppeling is niet alleen waardevol voor de bezoekers, die zo direct inzicht krijgen in de expertise van de consultants, maar ook voor zoekmachines. Het signaleert namelijk dat de content is geschreven door een erkende expert in het vakgebied. Dit heeft geresulteerd in een uitstekende zoekmachine-ranking, waardoor de website nu als een toonaangevende bron in de sector wordt beschouwd.

Charco & Dique website homepage door Upside
Charco & Dique website consultant pagina's door Upside Charco & Dique website consultants pagina door Upside
Charco & Dique website landingspagina door Upside
Charco & Dique website artikel door Upside Charco & Dique website voorleesfunctie door Upside

Upsides & highlights

  • Het aantal organische bezoekers (SEO) verdubbelde in het eerste jaar
  • De Bounce Rate daalde met 10%
  • De conversieratio steeg met 36%
"Het team van Upside heeft ons geholpen met het ontwerpen en ontwikkelen van drie verschillende websites, waar we stuk voor stuk erg tevreden over zijn. Ze reageren snel, staan altijd voor ons klaar in het geval van vragen en denken goed mee met onze organisatie. Fijne partij om mee te werken!"
Marieke Blankenstein
Marieke Blankenstein Charco & Dique
Tijd voor een upside? Laten we je project bespreken Boek jouw Discovery Call