Ga naar de inhoud
Charco & Dique website door Upside

Zo werden de consultants van Charco & Dique kennisleiders op het internet

Hoe word je als consultancybureau een autoriteit in jouw vakgebied? Zorg eerst voor een website met onderscheidende branding, trek experts aan om de juiste vakkennis in huis te halen en creëer wekelijks content en geef dit gratis weg. Dat is precies wat Charco & Dique heeft gedaan met hun website. En dat zie je terug in de resultaten: binnen een jaar na lancering verdubbelde het aantal organische bezoekers.

Expert-gedreven content zorgt voor uitstekende SEO-ranking

De op maat gemaakte WordPress-website is een kruisbestuiving van diverse soorten content. Denk hierbij aan artikelen, wiki’s, whitepapers, downloadbare content, podcasts en praktijkcases. Wat deze site uniek maakt, is dat elk type content direct is gekoppeld aan één of meerdere consultants die gespecialiseerd zijn in regelgeving en wetgeving voor financiële instellingen.

Deze koppeling is niet alleen waardevol voor de bezoekers, die zo direct inzicht krijgen in de expertise van de consultants, maar ook voor zoekmachines. Het signaleert namelijk dat de content is geschreven door een erkende expert in het vakgebied. Dit heeft geresulteerd in een uitstekende zoekmachine-ranking, waardoor de website nu als een toonaangevende bron in de sector wordt beschouwd.

Upsides & highlights
100% meer organische bezoekers (SEO) in het eerste jaar
10% daling van de Bounce Rate
36% stijging van de conversieratio
Charco & Dique website door Upside
Charco & Dique website door Upside
Charco & Dique website door Upside
Charco & Dique website door Upside
Charco & Dique website door Upside
Charco & Dique website door Upside
Ik werk al jaren ontzettend fijn samen met Ron en Sander van Upside. Ze hebben ons niet alleen geholpen met het ontwikkelen van drie goed presterende maatwerk websites voor onze consultancy, opleidingsinstituut en SaaS, ze fungeren ook als mijn vaste sparringpartner. Ze reageren snel, staan altijd klaar met deskundig advies en denken proactief mee met de organisatie. Een top partij om mee te werken!
Marieke Blankenstein
Marieke Blankenstein Charco & Dique