Upside's dienstenCustom WordPress websites die asses kicken. Die geweldige ervaringen brengen. Die omzet genereren. Volledig in lijn met jouw branding.

Onze websites zijn 100% handgemaakt 👌
Zeg nou zelf, je laat liever een architect je droomhuis ontwerpen dan dat je settled voor een huis in een vinexwijk. Zo denken wij ook over websites. Je wilt opvallen. Dat kan alleen met iets unieks. Bij Upside vind je geen kant-en-klare templates. Nee, hier vind je handgemaakte WordPress websites speciaal voor jouw organisatie. Onze sites zijn niet alleen mooi, ze zijn ook nog eens zeer gebruiksvriendelijk, technisch superieur en strategisch ingericht. Kortom, een website die zorgt voor een upside.

Zo doen we dat

Door de jaren heen hebben we flink gesleuteld aan onze manier van werken. Dat heeft geleid tot een bewezen stappenplan waarmee we jou aan een geweldig resultaat helpen. En jouw website? Die maken we helemaal op maat.

Jouw verhaal, website indeling, visueel ontwerp, de bouw van je website en klaar voor lancering.

Tijdens de kick-off leren we jouw doelgroep kennen, bepalen we samen welke actie zij moet nemen en hoe we dit gaan meten. Ook leggen we vast welke pagina’s en functies de website moet krijgen.

Welke informatie willen we kwijt op de website? En hoe gaan we die informatie presenteren? Dit samen bepaalt de ervaring van de gebruiker. De indeling leggen we vast in wireframes (een soort blauwdruk van een webpagina).

Jullie branding wordt toegepast op de wireframes uit de vorige stap. Samen vormt dit het visuele ontwerp. Hier zie je voor het eerst hoe de website er uit komt te zien. Er is uiteraard voldoende ruimte voor jullie eigen input.

Dit is waar onze nerds hun bed voor uitkomen. We brengen het visuele ontwerp tot leven met handgeschreven code. Waarom? We worden door niets beperkt en hoeven geen concessies te doen. Daarbij wordt je website sneller en beter vindbaar.

Het moment suprême. Klinkt heel spannend. Is het eigenlijk niet. Want voor die tijd heb jij de website uitgebreid kunnen testen en hebben onze Quality & Assurance testers de website uitgebreid doorgenomen. Dit is het moment voor een feestje!

Wat onze partners zeggen

“Ik heb veel met Upside samengewerkt. De websites die we door Upside laten bouwen zijn altijd van goede kwaliteit. Ze zijn meedenkend en flexibel en hebben als hoogste prioriteit dat we goed geholpen zijn. Als we de designs zelf aanleveren, worden deze altijd correct geïnterpreteerd en we kunnen van Upside verwachten dat ze naar eigen inzicht de kers op de taart leggen.”
Jesse de Vries Lifely
Jesse de Vries Lifely
"Ron en Sander hebben ons geholpen met het ontwerpen en ontwikkelen van drie verschillende websites, waar we stuk voor stuk erg tevreden over zijn. Ze reageren snel, staan altijd voor ons klaar in het geval van vragen en denken goed mee met onze organisatie. Fijne partij om mee te werken!"
Marieke Blankenstein Charco & Dique
Marieke Blankenstein Charco & Dique
"Upside, een toffe club die verder gaat dan alleen maar pixel perfecte websites maken. Ze durven kritisch te zijn, daar waar nodig. Ze denken niet vanuit de techniek maar vanuit wat een website moet doen. Bij Upside ben je in goed gezelschap."
Bart Bleeker RTRN
Bart Bleeker RTRN

Dit is waarom het zo goed werkt…

Benefit #1

Je website komt hoger in Google

En dat om twee redenen: Reden 1: Je website is technisch superieur. Hij is snel, heeft de juiste structured data en is geschreven met semantische code. Reden 2: We delen de website in rondom de belangrijkste keywords met voldoende bouwblokken om je content te laten groeien. Jouw website wordt Google's nieuwe beste vriend.

Benefit #2

Je ervaart meer aanvragen en verkopen

In vaktaal: je conversie stijgt. Alles wat we doen, doen we met jouw doelen in het achterhoofd. Door een slimme indeling van je website en een geweldige gebruikerservaring voor je bezoekers zul je een stijging in telefoontjes, mailtjes en andere contactverzoeken ervaren.

Benefit #3

Je hebt de controle

Wij zorgen er voor dat aanpassingen doen aan je website een fluitje van een cent is. Net als het aanmaken van nieuwe pagina's. Wij leveren je het gereedschap, zodat jij de touwtjes in handen hebt. Liever je handen niet vuil maken? Kijk dan eens bij Nerds as a Service.

Een maatwerk website voor jouw bedrijf of organisatie?

Neem gerust contact met ons op om je plannen en idee met ons door te nemen. Vaak kunnen we op basis van een kort gesprek een prijsindicatie geven, zodat je weet waar je aan toe bent.

Tijd voor een upside?

Neem contact op

Twijfel je nog ergens over?

Blijf niet met je vragen zitten. Wij hebben de antwoorden.