Ga naar de inhoud

'Werken bij' website laten maken

Met een ‘werken bij’ website zorg je voor een vaste stroom aan kandidaten voor jouw organisatie.

Neem contact op
Veiligheidsregio Groningen website 'werken bij' pagina door Upside
Een vacaturewebsite om nieuw personeel te werven

De werknemer heeft het voor het kiezen. Dat zie je ook terug in de cijfers. Volgens de Intelligence Group geeft 37% van de werkgevers in Q3 2022 aan een tekort aan werknemers te hebben. Je zult het zelf ook ervaren: een vacature plaatsen in een vacaturebank is niet meer voldoende.

Upside maakt websites voor:
Logo Veiligheidsregio Groningen
Logo TNO
Logo HMS Host
Logo Charco & Dique
Logo Autogrill
Logo Zilveren Kruis

De reden om bij een bedrijf te werken verandert

Hoewel salaris een belangrijke rol speelt bij het kiezen voor een werkgever, zien we ook verandering plaatsvinden. Vooral onder jongeren worden de zachtere voordelen van een baan belangrijk. Er wordt meer gekeken naar vrijheid, work-life balance en cultuur. En juist daar liggen de kansen.

Een ‘werken bij’ website laten maken geeft je een streepje voor

We zijn het er denk ik over eens dat een overzicht met vacatures en functie-eisen niet meer voldoende is. Als we willen dat iemand bij ons komt solliciteren dan hebben we meer overtuiging nodig. Een ‘werken bij’ website geeft die overtuiging.

Veiligheidsregio Groningen website 'werken bij' pagina door Upside
Veiligheidsregio Groningen website vacatures door Upside
Trek meer kandidaten aan met een SBJ-model website
Het SBJ-model is dé manier om je website te transformeren tot een krachtige tool voor het werven van sollicitanten. Dit model creëert de perfecte synergie tussen HR-medewerkers en marketeers om samen het personeelstekort effectief aan te pakken. Hier zijn de sleutelaspecten van het SBJ-model:
Upside Werken Bij website SBJ-model
Stories Breng de functie tot leven met verhalen van hun toekomstige collega’s over hun dagelijkse ervaringen. Dit is de ideale strategie om de ideale kandidaat een authentiek en positief beeld van je organisatie te geven.
Upside Werken Bij website SBJ-model
Benefits Zet de functie-eisen opzij; in het SBJ-model draait alles om de voordelen van de functie. We laten zien wat werken bij jouw organisatie zo bijzonder maakt en trekken daarmee de juiste talenten aan.
Upside Werken Bij website SBJ-model
Jobs Een helder, toegankelijk en stijlvol vormgegeven vacatureoverzicht is essentieel. We automatiseren het proces zoveel mogelijk: van het automatisch sluiten van verlopen vacatures tot het importeren van vacatures uit een centrale database.

Een voorbeeld van een vacaturewebsite volgens het SBJ-model

Ben je benieuwd hoe een effectieve vacaturewebsite eruitziet als deze is opgebouwd volgens het innovatieve SBJ-model? Hieronder geven we een helder voorbeeld. Met een focus op ‘Stories’, ‘Benefits’, en ‘Jobs’, creëert dit model een unieke en aantrekkelijke omgeving voor potentiële kandidaten.

Werken-bij website sitemap
Ontdekken wat de mogelijkheden zijn? Laat je contactgegevens achter en we nemen contact met je op.
Ron Geertsma - Upside
Ron Geertsma Digitale strateeg

"*" indicates required fields

Veelgestelde vragen over ‘werken bij’ websites