Dux website op laptop door Upside

Nieuwe website DUX is live

Ron Geertsma Geschreven door Ron Geertsma, laatste update:

Vandaag hebben we de nieuwe website van DUX gelanceerd. DUX verzorgd al sinds 1990 executive search voor de non-profit sector en doet dat succesvol. DUX werkt voor verschillende opdrachtgevers, variërend van culturele instellingen waaronder toneel, dans, muziek en beeldende kunsten, tot aan zorginstellingen, mensenrechtenorganisaties en ngo´s.

Bezoek de website

Over het project

De aanleidingen voor het ontwikkelen van de nieuwe website waren de beperkingen van de standaard Carerix plugin voor WordPress en de introductie van een nieuwe huisstijl. Omdat DUX heeft gekozen voor het Upside Build traject was er de mogelijkheid om een maatwerk API-koppeling met Carerix te maken. Door deze koppeling is het mogelijk om vacatures niet alleen in één overzicht te tonen, maar ook om vacatures te filteren en te verdelen over verschillende pagina’s. Dit is gunstig voor de SEO. Daarnaast is er meer invloed op de data die wordt opgehaald, zoals bijvoorbeeld de logo’s van de opdrachtgevers.

Dux website op mobiel door Upside
Ron Geertsma
Ron Geertsma

Ron is mede-oprichter van Upside en verantwoordelijk voor strategie. Met een achtergrond in zowel development als User Experience design helpt hij ondernemers en marketeers hun website succesvol in te zetten.