Wie zijn toch die nerds with benefits?

Ons verhaal.

Bij Upside zijn we de ‘Nerds with Benefits’ voor B2B-bedrijven. Samenwerken met ons betekent samen lachen, luisteren en iets geweldigs bouwen. Want bij Upside geloven we dat goed design begint met begrip en eindigt met een glimlach.

Sander en Kim van Upside Amsterdam Upside team analytics meeting op kantoor in Amsterdam

Wij zijn een vrije-uitloop, ambachtelijk, dierproefvrij team, met nerdy, eigenzinnige, lieftallige en grappige mensen. Mensen die bovendien best goed zijn in wat ze doen, namelijk het bouwen van kick-ass websites.

Tuurlijk, we zijn te eerlijk, behoorlijk eigenwijs en zaniken over elke pixel. Maar daar staat wel mooi tegenover dat we keihard werken – veel te hard eigenlijk – om jou te geven wat je nodig hebt: een website waar je klanten blij van worden. Waar jij blij van wordt. Waar wij weer blij van worden. Dus kies je voor Upside, dan ken je de downsides.

Ron en Sander van Upside staan bij een lege bureaustoel Upside kantoor

Onze missie is om het internet een mooiere plek te maken – één website per keer. Dat doen we door websites te maken die relevant zijn, een geweldige gebruikerservaring bieden en de bezoekers helpen hun doelen te bereiken.

Wat we vooral niet doen

Snel een thema website in elkaar flansen

Je kunt niet onderscheidend zijn met een dertien-in-een-dozijn website. Maatwerk kost wat, maar levert nog véél meer op.

Over het budget gaan en de deadline missen

We werken met vaste projectprijzen. En zolang jij de scope niet wijzigt, is vast ook écht vast. En deadlines? Die zijn bij ons heilig.

Onszelf te serieus nemen

🥸

Wat we vooral wel doen

Upsides creëeren

Een converterende website moet je bedrijf vooruit helpen. Of dat nou is door meer en betere klanten aan te trekken, of door FTE’s te besparen door te ontzorgen. Alles voor een upside.

De gebruiker centraal

We staren ons niet blind op design awards. Tuurlijk, een beetje erkenning is leuk. Maar, wij designen voor jouw klanten, niet voor onze vakgenoten. Want daar ligt de upside.

Helder communiceren

Developers die nooit de telefoon opnemen? Die werken hier niet. Onze mensen zijn mensen mensen. Gewoon, gezellige mensen die je graag even helpen als het nodig is.

Upside koffiemok Ron Geertsma en Sander de Vries van Upside

Sinds 2017 timmeren we al lekker aan de digitale weg. Onze maatwerk aanpak heeft tot een hoop upsides geleid. Dat resulteert in een mooie lijst met opdrachtgevers, waaronder:

Achmea, Alfa College, Apto Architecten, Autogrill, Byner, Charco & Dique, Dux, Engel Architecten, HMS Host, Hogeschool van Amsterdam, Info, Kinwell, Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, Nexler, OnlyHuman, PBN, Planadigm, Remails, Roze Zaterdag, RTRN, Ruler, StoneCycling, TNO, Umon, Van der Valk Shipyard, Veiligheidsregio Groningen, Wolterinck Design Studio.

"Upside snapt als geen ander welke toegevoegde waarde een website hoort te hebben. Ook over de communicatie in het traject zijn we enorm tevreden. Daarnaast is de website prachtig vormgegeven!"
Martijn Roorda Nexler
Martijn Roorda Nexler
"Upside heeft voor PBN iets gemaakt dat andere bureau's niet konden. Een systeem dat ons slagvaardig maakt en veel geld bespaart. Het team van Upside maakt duidelijke afspraken en planningen en komt deze altijd na."
Rick Slabbers
Rick Slabbers PBN

Beoordeeld met 25 reviews op

Tijd voor een upside? Laten we je project bespreken Boek jouw Discovery Call