Werk

Kinwell

Het familiebedrijf Telecom Service Group krijgt een nieuwe naam: Kinwell. Als ICT-bedrijf in Leek, Heerhugowaard en Zwolle brengen ze bedrijven in verbinding.

Bij Kinwell hadden ze enige overtuiging nodig om in zee te gaan met een WordPress bureau. “Lopen we met tientallen plugins niet het risico dat de website verspringt na een update? Of erger: niet meer werkt?” Geen onterecht bezwaar, want dat is inderdaad het geval. Gelukkig kunnen onze developers veel van de functionaliteiten waar normaliter een plugin voor wordt geïnstalleerd zelf ontwikkelen, waardoor we het aantal plugins kunnen beperken tot een minimum. Dat resulteerde in deze strak vormgegeven (dank aan RTRN) corporate website.

Man op laptop kijkt naar Kinwell website gemaakt door Upside

Een nieuwe maatwerk website voor zowel nieuwe als bestaande klanten

De nieuwe website van Kinwell moet zowel nieuwe als bestaande klanten bedienen. Met verschillende call-to-actions kan het sales- en marketingteam bezoekers converteren tot leads, terwijl de 24/7 Servicedesk de ondersteuning levert aan bestaande klanten.

Kinwell website homepage door Upside
Kinwell website sectorenpagina door Upside Kinwell website sectorenpagina door Upside
Kinwell website connect pagina door Upside
Kinwell website oplossingenpagina door Upside Kinwell website cases pagina door Upside

Upsides en highlights

  • Nieuwe domeinnaam met behoud van ranking
  • Een afgeschermde sectie binnen de website voor het melden van storingen door het serviceteam
  • Aantal plugins geminimaliseerd voor maximale stabiliteit
"Het was spannend om samen met ons nieuwe merk Kinwell ook een volledig nieuwe website te lanceren. Upside heeft ons daar uitstekend bij begeleid. Vanaf de start tot de live gang hebben ze ons stap voor stap meegenomen in het proces en helder gecommuniceerd over de voortgang. Met als resultaat een prachtig vormgegeven website waar het fijn navigeren is!"
Gretha de Vries‑Pastoor van Kinwell
Gretha de Vries‑Pastoor Kinwell
Tijd voor een upside? Laten we je project bespreken Boek jouw Discovery Call