Werk

INFO

INFO is één van de eerste design- en developmentbureau’s in Amsterdam.

Waarom laat een developmentbureau z’n website maken door een ander developmentbureau? Kunnen ze dat zelf dan niet? Jazeker wel. Het is kwestie van ‘schoenmaker, blijf bij je leest’. Waar INFO zich vooral bezighoudt met het oplossen van complexe bedrijfsproblemen door middel van design, techniek en AI, zijn wij van Upside gespecialiseerd in maatwerk WordPress websites. Na jarenlange partnerschap was het niet meer dan logisch dat wij werden gevraagd de website te ontwikkelen.

INFO website op laptop

Een oplossingsgerichte website voor een zakelijke dienstverlener

Opgericht in 1994, dan kun je wel stellen dat er veel ervaring en expertise in huis is bij INFO. Het zijn échte probleemoplossers. Dat zie je terug in de navigatie van de website: die staat volledig in het teken van diensten en oplossingen. Er is ook duidelijk oog voor design: de subtiele animaties laten een hoog niveau van afwerking zien.

INFO website op mobiel INFO website op mobiel
INFO website case
"Upside is laser-focused on delivering the best WordPress web products. We've been working with them for years and I can wholeheartedly recommend their services: if you are looking to build a website for any campaign or company or know someone who is, be sure to get in touch with them!"
Peter Peerdeman INFO
Tijd voor een upside? Laten we je project bespreken Boek jouw Discovery Call