Omdat je huidige website niet meer volstaat

Build is het bewijs dat een maatwerk website voor meer business zorgt. Tijd voor een maatwerk website voor jouw bedrijf?

Ga van start en vraag een offerte aan.
Programming website at Upside

Niet alleen mooi van buiten.
Ook krachtig van binnen.

Lifely website

We zetten jouw kennis van de markt aan het werk.

Het verschil tussen een onsuccesvolle en succesvolle website? Dat is een user-centered strategie. Het blijkt iedere keer weer: hoe meer aandacht we schenken aan doelgroepgerichte strategie, des te beter presteert de website.

StoneCyclings sample request received page by Upside

Een verbetering van de ervaring is een verbetering van de omzet.

We zorgen voor een geweldige gebruikerservaring. Door het leven van je bezoeker zo makkelijk mogelijk te maken win je klanten. En dat zie je terug onder aan de streep.

Upside programming custom website

Maak het zoekmachines ongelofelijk eenvoudig de website te indexeren

SEO is simpel, maar niet eenvoudig. Door de code van je website scanbaar te maken en een gedegen keywordonderzoek uit te voeren, zorg je ervoor dat je beter gevonden wordt. En voor onze klanten is dat vaak al direct na de lancering.

Flynt Yachts specs page by Upside

Automatiseer wat geautomatiseerd kan worden.

Door de bezoekers zoveel mogelijk middelen te geven om zelfvoorzienend te zijn, zorg je voor minder onnodige vragen. Voeg daar een API of CRM koppeling aan toe en je salesteam heeft de handen vrij om te doen waar ze goed in zijn: sales.

StoneCycling project page by Upside

Bits met een byte – het oog wil ook wat.

Natuurlijk moet je bedrijf aantrekkelijk overkomen op het internet. Een duidelijke branding en strak ontwerp zorgen voor vertrouwen bij de bezoekers. En vertrouwen zorgt voor een makkelijkere verkoop.

De zoektocht van iedere klant begint online. Met Upside Build ben je zichtbaar en aantrekkelijk voor jouw ideale opdrachtgever. Win die projecten. Groei je bedrijf.

Doe mij er ook maar zo één

De meeste klanten ervaren al direct een upside in de eerste maand na lancering van hun website.

 • Charco & Dique zag in het eerste jaar het maandelijkse organische zoekverkeer met 70% stijgen
 • StoneCycling zag direct na lancering de gemiddelde sessieduur met 105% stijgen en het bounce percentage met 26% dalen
 • Wolterinck zag in een jaar tijd het maandelijkse organische zoekverkeer met 79% stijgen
Dat wil ik ook! Vraag een offerte aan.
Upside Ron op laptop

Upside Build is perfect voor bedrijven wiens huidige website…

 • … niet resoneert met hun ideale klant.
 • … onvoldoende waarde communiceert.
 • … niet als leadgenerator fungeert.
 • … niet meer in lijn is met de branding.
 • … een ondermaatse gebruikerservaring heeft.
 • … technische problemen heeft.
 • … geen werknemers aantrekt.
 • … slecht converteert.
 • … aan vernieuwing toe is.
Tijd voor verandering Vraag een offerte aan.

Hoe het is om met het Upside team te werken

Onze klanten werken graag met ons. Niet alleen omdat we goede resultaten leveren, maar we zijn ook het type nerds waar je een biertje mee kunt drinken. Wij werken onder andere voor: 

“De websites die we door Upside laten bouwen zijn altijd van goede kwaliteit. Ze zijn meedenkend en flexibel en hebben als hoogste prioriteit dat we goed geholpen zijn.”
Jesse de Vries Lifely
Jesse de Vries Lifely
"Het team van Upside heeft ons geholpen met het ontwerpen en ontwikkelen van drie verschillende websites. Ze reageren snel en denken goed mee met onze organisatie. Fijne partij om mee te werken!"
Marieke Blankenstein Charco & Dique
Marieke Blankenstein Charco & Dique
"Onze website vroeg om specifieke expertise op het gebied van veiligheid en toegankelijkheid. Die vraag konden we met een gerust hart bij Upside neerleggen."
Marleen Hanenberg
Marleen Hanenberg Veiligheidsregio Groningen

Een vast proces met vast resultaat.
Dit is wat je kunt verwachten.

1. Strategie

Aan de hand van een workshop, onderzoek en interviews positioneren we jouw bedrijf als de beste oplossing voor jouw ideale klant.

2. Content

We creëren een contentplan als outline voor de website zodat je exact weet welke teksten er nodig zijn. Ook kunnen onze tekstschrijvers en vertalers het van je overnemen.

3. User experience

We maken een functioneel ontwerp als schetsmatige indeling van de website, bedoeld om de route van binnenkomst tot actie een optimale ervaring te laten zijn.

4. Visual design

In de visual design fase komt het functioneel ontwerp met je branding samen. Het resultaat is een statische, niet-fuctionerende weergave van de websitepagina’s.

5. Development

Het team van developers gaat aan de slag met het visuele ontwerp omzetten in code. Fase 5 nemen we uiterst serieus, want de kwaliteit van de code bepaalt de duurzaamheid, snelheid, vindbaarheid en de mogelijkheid om de website verder uit te bouwen.

6. Quality Assurance

Tijdens Quality Assurance (QA) fase controleren we alle functies van de website uitgebreid op fouten. Daarnaast testen we de website in de meestgebruikte webbrowsers en apparaten zoals mobiele telefoons en tablets. Dit zorgt ervoor dat de ervaring voor iedereen gelijk is.

7. Overdracht

We dragen de website aan jouw team over en geven een training in het beheer van de website. Dit beheer kun je natuurlijk ook aan ons overlaten. Aan jou de keuze.

Iemand spreken? Neem contact op.

Blijf niet zitten met je vragen.

Heb je nog vragen? Twijfel je ergens over? Wij hebben de antwoorden.